Wieringerwerf in de jaren ’30

ZANDVOORT – De ingescande afbeeldingen die ik hier bespreek, zaten in een heel oud papieren zakje met daarop geschreven “Wieringerwerf. De afbeeldingen laten de bouw zien van ‘iets’ en op een foto is nog te zien hoe wijds de omgeving was. Het stamt uit dezelfde periode als de negatieven van Scheveningen, namelijk begin jaren ’30. Inmiddels is contact opgenomen met het Genootschap voor de geschiedenis van de Wieringermeer zodat de negatieven een goed plekje krijgen en de afbeeldingen kunnen worden toegevoegd aan de fotobank die dit Genootschap beheerd. De foto’s zijn gemaakt door de Zandvoortse fotograaf Jan Smit en mochten de foto’s gebruikt worden, non-profit gebruik is toegestaan maar wel met naamsvermelding. En mijn naam mag er natuurlijk ook bij, geen enkel probleem!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>