Is de “Black Knight” satelliet het ruimteschip van Maya-heerser K’inich Janaab’ Pakal?

Al een aantal jaren verbaas ik mij over een mysterie waar maar geen einde aan schijnt te komen. Er zou rondom de aarde een satelliet in orbit zijn met een niet-aardse oorsprong. Wat de satelliet precies doet is niet bekend, wel dat hij een repeterend signaal uitzend en dat Nikola Tesla in 1899 dit al ontdekt had. Dat was lang voordat de mens aan ruimtevaart begon; pas na de Tweede Wereldoorlog begonnen de Amerikanen en Russen raketten te ontwikkelen met het uiteindelijke doel om satellieten in een baan om de aarde te brengen. In 1949 bereikte een Amerikaanse raket een record-hoogte van 400 kilometer. Dit was een aangepast model van een Duitse V2-raket. Na de Tweede Wereldoorlog werd de complete Duitse staf een aanbod gedaan door de Amerikanen. In dienst komen bij de Verenigde Staten of een lange gevangenisstraf vanwege de ontwikkeling van massa-vernietigingswapens. Alle Duitse wetenschappers kozen eieren voor hun geld, inclusief Werner von Braun, die vervolgens de leider werd van het zogenaamde NASA Raketteam.

De eerste 2-traps raket bereikte in 1949 400 kilometer hoogte.

De eerste 2-traps raket bereikte in 1949 400 kilometer hoogte.

In 1928 constateerde amateur radio operator Jorgen Hals in Oslo, Norwegen lange vertraagde echo’s bij een radio-experiment. Vervolgens kwam de Schotse science-fiction auteur Duncan Lunan in 1973 met een verklaring dat het zou gaan om een 13-duizend jaar oude buitenaardse satelliet die in een baan om de maan zou zijn en afkomstig zou zijn van Izar (epsilon Boötes), een heldere dubbelster in het sterrenbeeld Ossenhoeder (Boötes). Echter, al gauw trok Lunan zijn conclusies weer in want hij had fouten gemaakt en zijn conclusie, zoals hij zelf aangaf, was niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Inmiddels neemt nog wel iedereen over, dat de satelliet 13-duizend jaar oud is terwijl door de schrijver zijn eigen conclusie allang is ingetrokken.

De Black Knight Satelliet gezien vanuit de spaceshuttle `Endeavour´

De Black Knight Satelliet in een vreemde baan om de aarde

De Black Knight Satelliet gezien vanuit de spaceshuttle `Endeavour´

De grote vraag is nu, wat is het dan wel en daarop kan niemand nog een antwoord geven. Misschien is het inderdaad een satelliet en niet van aardse oorsprong. Vooralsnog laat de NASA deze satelliet ongemoeid, zoals hieronder te zien is. Spaceshuttle Columbia heeft in onderstaand filmpje bijna een ontmoeting met de onbekend satelliet. De NASA weet dus dat de satelliet er is maar onderneemt geen enkele poging om er eens een kijkje te gaan nemen. Dat is toch jammer.

Inmiddels rollen voor en tegenstanders over elkaar heen wat het precies is. In één van de verklaringen gaat het om een grote thermische deken die een astronaut zou zijn verloren bij reparatie´s. Welnu, als ik naar de foto´s kijk, herken ik er geen thermische deken in. Wat ik er wel in herken is een groot, door intelligente handen gemaakt apparaat. Het zou de NASA sieren, als ze er eens een kijkje gingen nemen wat het nu precies is. En dan hopen dat ze de foto´s niet blurren, zoals met duizenden MARS-foto´s inmiddels wel in gebeurd. En waarom dat is, is niet helemaal duidelijk. Voormalige NASA-medewerkers verklaren ´dat de wereld volgens hun leidinggevenden nog niet klaar is voor de waarheid´. Want het zou een te grote schok zijn voor alle gelovigen op aarde dat wat hen geleerd is, niet blijkt te kloppen.

Pakal Spacecraft

Een andere theorie over de satelliet is, dat het het ruimteschip zou zijn van de Maya-heerser koning K’inich Janaab’ Pakal, die we hierboven op een oude tekening zouden zien zitten in de cockpit van het ruimtechip. Erich von Daniken beschreef dit boeiend in zijn boek `Waren de Goden Austronauten`. Omdat Pakel op aarde kwam te overlijden, wacht zijn ruimteschip nog steeds op hem in een baan om de aarde, zo gaat de theorie. Wat het apparaat is wat in een baan om de aarde zweeft, is voor iedereen nog steeds onduidelijk en daar mag onderhand wel eens duidelijkheid in komen, lijkt mij.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
 1. Hans Sneep says:

  Hallo Cor,
  Blijft een intrigerend “ding” en ben er zeker van dat oa NASA er veel meer van weet maar zich van de domme houd.

  Bewijs dat er “iets”om de aarde draait is wel duidelijk en ook nog in een tegenover gestelde baan dan al onze satellieten en ruimte stations en in een polar baan.

  Ik ben ben benieuwt wanneer er eindelijk opening van zaken komt !!

  Groet Hans.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>